Vi er opptatt av at du er 100 % fornøyd med våre produkter, og har derfor 100 dagers bytterett

For en raskere behandling av dine retur anbefaler vi at du gjør som følger

  • Legg inn e-post og ordrenummer i feltene over og trykk start
  • Følg instruksjonene og velg varene du vil returnere
  • Du vil få en epost med bekreftelse og retningslinjer for sending så snart returen er godkjent. 

Betingelser for retur

  • Retur sendes til oss innen 100 dager etter at varen er sendt fra vårt lager
  • Produktene skal være ubrukt og i orginal emballasje, packraft kan være testet på stuegulvet. Unntaket er ved reklamasjon.
  • Bedrifter har ingen returrett

 

 

Er det noen kostnader ved retur?

  • Kjøper dekker selv retur med mindre noe annet er avtalt

 

Når får jeg pengene?

  • Når vi har mottatt returen og den er inspisert og godkjent vil vi sende deg en e-post med bekreftelse på om returen er godkjent eller avslått
  • Dersom returen er godkjent vil du få en e-post som bekrefter refundering av kjøpssummen for produktet du returnerte. Dersom du returnerte hele din ordre refunderes også eventuell frakt. Du vil automatisk bli kreditert og pengene betalt ut innen 7 virkedager. 

Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

531 reviews
84%
(444)
15%
(79)
2%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

Super kompakt! Behagelig! Digger lommene!

Se den i aksjon på #inflatablebushmen

Kan absolutt anbefales.

God og rask service før bestilling. Fikk avklart behov vedr årer og størrelse før bestilling. Rask levering også. Flott packraft som har fungert for to voksne og to små daschertisper på små dagsturer. Ikke prøvd lagringen i bunnen, men ser av bruken vår til nå at det må til for lengre turer.

Veldig morsom båt.
Satt på de oppblåsbare putene, men de gled litt unna slik at jeg ble litt for mye bakover bøyd under padlingen. Ellers topp.