Ruben Soltvedt er en turglad og friluftsinteressert Bergenser som er fanget i fenomenet som kalles Wanderlust. Det pluss interessen for foto har vist seg å bli en veldig stor del av livet til Ruben.
Wanderlust er lysten på å reise og oppleve steder med kulturer, spesielle og enestående landskap eller bare lange dager/netter i fjellheimen vi har her hjemme i Norge. 
 
Ruben har en stor interesse for fotoutstyr og jakter flotte naturøyeblikk med Droner, Speilrefleks kameraer eller så enkelt som Gopro. Han illustrerer sine reiser på Instagram og er å finne under @Rubensoltvedt. 
 
Vi er veldig glad for å ha Ruben på laget. Han har nylig oppdaget Packraft og han synes det er det perfekte fremkomstmiddelet kombinert med sin interesse. Med en packraft kan han nå oppsøke de øde stedene eller for få andre perspektiv på motivene han forsøker å fange. Han bruker både packraft som et fotoverktøy og som turverktøy. Ruben synes en Packraft tar seg veldig bra ut som en del av ett bilde eller å skape en wow faktor med sine flotte farger.

Nyhetsbrev