Hvordan oppbevare en packraft

Å lagre en packraft  riktig er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å lagre packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan desinfisere en packraft

Å desinfisere en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å desinfisere packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan vedlikeholde en packraft

Å vedlikeholde en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å vedlikeholde packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan pakke ned en packraft

Å pakke ned en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å pakke ned packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan blåse opp en Packraft

Å blåse opp en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts bruker ulike ventiler på sine båter, men metoden for oppblåsing er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Nyhetsbrev