Ambassadører

Ambassadører

Tor & Thor

Tor og Thor er en fluefiskeduo med røtter fra Stord. De har begge en forkjærlighet for fluefiske og mat. Tor er utdannet kokk med over 20 års erfaring fra kjøkken i Norge, Italia og Frankrike. Thor er hobbykokk og utdannet innenfor film og foto. Begge deler de interessen for fiske, og har mange turer sammen. Sammen driver duoen en blogg hvor de deler opplevelser rundt fluefiske og matlaging.

Tor og Thor har mange spennende prosjekter på gang og vi gleder oss til å samarbeide med dem i fremtiden. 

Lars og Ronny, Oslomarkalove & Norge På Såla

Lars & Ronny lar seg inspirere og fascinere av de mange mulighetene som ligger rett utenfor dørstokken, og har tilbragt flere hundre døgn sammen i nettopp Østmarka. Kjærligheten til Oslomarka og interessen for foto førte for noen år siden til begrepet "Oslomarkalove". Nettside og profiler i sosiale medier ble opprettet med mål om inspirere og motivere andre til å benytte seg av de mange turmulighetene man finner i Oslomarka.

De har også laget bilder og turbeskrivelser til blant annet Markakalenderen og Ti På Topp Oslo, og i bøker om Oslomarka.

I tillegg til å bruke mye tid i nærmarka tiltrekkes de også av det primitive loffelivet. Et frø ble sådd når de i 2011 gikk "Flyktningeruta" fra Oslo til Grenserøys 53 i Sverige. De var bitt av langturbastillen, og gjennomførte i 2016 en over 200 mil lang fottur fra Østmarka til Kautokeino.

Vi i Packraft Norge ønsker å samarbeide med mennesker som brenner for friluftsliv og norsk natur. En ambassadør må være en person som kan representere oss på en profesjonell måte, og som vi kan være stolt av å samarbeide med. Det er ikke et krav at du som ambassadør har egen blogg eller X antall følgere på sosiale medier, vi vurderer hver enkelt søknad individuelt.

Ønsker du å bli ambassadør? Send oss litt informasjon om deg selv, hva du kan bidra med og hvorfor vi bør velge akkurat deg til: post@packraftnorge.no