Frakt og levering

Transport og transportør

Vi bruker Bring til å levere våre forsendelser, bestillinger mottatt innen 1500 sendes normalt samme dag. Packraft Norge leverer pakker til transportør på alle hverdager unntatt lørdager, søndager og helligdager. 

Klimanøytral servicepakke
Vanlig levering med posten til postkontor eller post i butikk.
Pakke på døren
Leveres på døren mellom kl 17.00 og 21.00 mandag til fredag.
Pickup Point Bergen
Vi tilbyr utlevering i Bergen etter avtale. Dette kan avtales både før og etter kjøp, men vi anbefaler at dere kontakter oss på post@packraftnorge.no for å avtale utlevering før gjennomført kjøp.
 

Hva skjer videre? 

Når pakken sendes fra oss vil du motta beskjed om dette per e-post. Vi sender deg også sporingsnummer (kollinr) som du kan benytte til å følge pakken via Postens sporingssider

Forsendelsen kan bli delt i flere kolli om nødvendig, det medfører ingen ekstra kostnad for deg som kunde. Posten vil også sende deg en hentekode pr post, e-post eller sms. 

Svalbard (Postnr 9170 tom 9179) eller Feltpost (Postnr 0018 og 0019)

Leveranser til Svalbard og norsk kontinentalsokkel selges uten tillegg av merverdiavgift. Selv om våre priser i nettbutikken er tillagt mva, vil dette bli fjernet på faktura og ikke belastet ditt betalingskort eller din PayPal konto. Ekstra leveringstid må påberegnes for slike bestillinger og det er viktig at faktura og leveringsadresse er den samme.

Vær klar over at merverdiavgiften kan forbli reservert på ditt betalingskort noen få virkedager etter vi har sendt ordren. 

Endre en ordre? 

Dersom du ønsker å kansellere eller endre din ordre kort tid etter den er sendt, så kontakt oss på post@packraftnorge.no

Dersom det ikke er mulig å slette din ordre da den allerede er levert til transportør kan du angre innen 14 dager ved å: 

 

For ytterligere informasjon se våre salgsbetingelser.