Lars & Ronny - Oslomarkalove & Norge På Såla

Turkompisene møttes første gang i jobbsammenheng i 2008, og fant fort tonen da begge har et lidenskapelig forhold til natur og friluftsliv. Ronny er Lørenskoggutt og Lars er utflytta Mjøndøling med tilhold i Oslo.

Begge er født og oppvokst med naturen som nærmeste nabo, og har nå Oslomarka, og spesielt Østmarka, som sitt andre hjem.

Nærmarka inspirer
Lars & Ronny lar seg inspirere og fascinere av de mange mulighetene som ligger rett utenfor dørstokken, og har tilbragt flere hundre døgn sammen i nettopp Østmarka. Kjærligheten til Oslomarka og interessen for foto førte for noen år siden til begrepet "Oslomarkalove". Nettside og profiler i sosiale medier ble opprettet med mål om inspirere og motivere andre til å benytte seg av de mange turmulighetene man finner i Oslomarka.

De har også laget bilder og turbeskrivelser til blant annet Markakalenderen og Ti På Topp Oslo, og i bøker om Oslomarka.

Instagram: @oslomarkalove
Facebook: www.facebook.com/oslomarkalove/

Loffelivet
I tillegg til å bruke mye tid i nærmarka tiltrekkes de også av det primitive loffelivet. Et frø ble sådd når de i 2011 gikk "Flyktningeruta" fra Oslo til Grenserøys 53 i Sverige. De var bitt av langturbastillen, og gjennomførte i 2016 en over 200 mil lang fottur fra Østmarka til Kautokeino. Flere spennende langturer er under planlegging, og kan føles på:

Instagram: @norgepaasaala
Facebook: www.facebook.com/norgepaasaala/

Lars & Ronny har også en egen bildeblogg: www.oslomarkalove.com.

Vi er stolte sponsorer av Lars og Ronny, og vi gleder oss til å se dem på fremtidige turer og eventyr.