Bikerafting er et relativt nytt fenomen som har blitt populært flere steder i Europa og i USA. Det er en morsom måte å reise på der man kombinerer sykling og packrafting, noe man kan gjøre fordi packrafter har lav vekt og god bæreevne. Når man skal bikerafte bruker man vanligvis en Fatbike, som er en terrengsykkel med overdimensjonerte dekk. Avhengig av hvor man skal sykle fungerer også andre terrengsykler bra, det viktigste er at de settes opp sånn at du enkelt får med den en packraft og annet utstyr du måtte ha bruk for.

 

 

Sykkelen fester man enkelt i baugen på packraften med stropper gjennom festepunktene og packraften er overraskende stabil selv med en sykkel og sekk i front. Vi anbefaler et Reim- og tausett for sikker og enkel festing av sykkel og annet utstyr.

For mange er det en drøm med såkalte "Bike in, float out" turer. Og det er nettopp det en packraft gir deg muligheten til. Du kan sykle inn i avsidesliggende områder, enten på en sti, grusvei eller rett og slett rett ut i terrenget. På den måten kan du komme deg relativt raskt inn til ellers avsidesliggende områder. Og når beina er utkjørt etter en sykkeltur gjennom vanskelig terreng er det bare å hoppe om bord i din packraft og padle ut igjen.

 

Er du nysgjerrig på bikerafting eller har noen spørsmål om hvilken packraft du bør velge? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Bilder av Jan Žďánský


Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

531 reviews
84%
(444)
15%
(79)
2%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

Super kompakt! Behagelig! Digger lommene!

Se den i aksjon på #inflatablebushmen

Kan absolutt anbefales.

God og rask service før bestilling. Fikk avklart behov vedr årer og størrelse før bestilling. Rask levering også. Flott packraft som har fungert for to voksne og to små daschertisper på små dagsturer. Ikke prøvd lagringen i bunnen, men ser av bruken vår til nå at det må til for lengre turer.

Veldig morsom båt.
Satt på de oppblåsbare putene, men de gled litt unna slik at jeg ble litt for mye bakover bøyd under padlingen. Ellers topp.