MRS Streamline

MRS Streamline-Packraft Norge

Alle MRS Packrafter har nå et strømlinjeformet skrog og benytter seg av MRS Streamline teknologien. MRS bruker spesielle skjæreelementer for å strømlinjeforme skroget på sine Packrafter. Resultatet er at de skjærer gjennom vannet istedenfor å brøyte seg frem, slik som mer tradisjonelle Packrafter gjør.

For et uerfarent øye kan det være vanskelig å se forskjellen på Packrafter fra MRS og andre produsenter, men forskjellen ligger i detaljene. En MRS Packraft med Streamline vil ha en markant V-form i baugen, samt mer volum i akterenden enn de fleste andre Packrafter. Dette er selvfølgelig bare noen av forskjellene, men vi kan jo ikke røpe alt heller.

V-FORMET BAUG

Sammenlignet med andre Packrafter har Packraftene fra MRS med StreamLine en markant V-formet baug. Den er relativt lett gjenkjennelig, både ovenfra og fra siden. Dette gir en del fordeler sammenlignet med mer tradisjonelle baug design:

✔ Packraften glir bedre gjennom vannet noe som fører til mindre motstand og at du sparer krefter

✔ Packraften vil i større grad skjære gjennom bølger, noe som fører til mindre motstand og hastighetstap

✔ Større hastighet og muligheten til å skjære gjennom kryssende strømmer i elv gir bedre kontroll

FLATERE BUNN

MRS Packrafter med StreamLine har en flat bunn sammenlignet med tradisjonelle Packrafter som ofte har en mer buet form. Dette minimerer dannelsen av virvler og gir mindre motstand i vannet. Kombinasjonen av en flatere bunn og en relativt lang vannlinje gir en del fordeler sammenlignet med mer tradisjonelle Packraft design:

✔ Bedre akselerasjon takket være mindre motstand i vannet

✔ Spar krefter takket være mindre motstand og bedre retningsstabilitet

✔ Mindre motstand og forbedret retningsstabilitet gir høyere gjennomsnittshastighet på flatt vann

✔ Mer kontroll når du surfer på bølger takket være en vannlinje som tilsvarer moderne elvekajakker

HØYT VOLUM I AKTERENDEN

Som en del av StreamLine konseptet har MRS redesignet akterenden på alle sine Packraft-modeller. Packrafter med StreamLine har fått mer volum i akterenden, både ved at den er forlenget og ved å justere formen på akterenden. Samtidig har MRS klart å beholde en balansert vannlinje. Dette gir noe åpenbare fordeler:

✔ En balansert sitteposisjon gjør at Packraften ligger bedre på vannet og er mer retningsstabil

✔ Forbedret oppdrift og stabilitet gjør det enklere å takle vanskelige situasjoner i elv

✔ Redusert motstand i vannet takket være et balansert skrog gir økt hastighet på flatt vann

Tiden med "Fatrafts" er over!

Med MRS StreamLine er tiden med "fatrafts" over. Packrafter vil aldri bli så slanke og og strømlinjeformede som kajakker i plast, men den unike StreamLine teknologien tar packrafters ytelse til neste nivå.

Forskjellige modeller benytter seg selvfølgelig av teknologien i ulike grad. Hver enkelt av MRS modeller er utviklet med tanke på spesifikke egenskaper, enten de er spesielt tilpasset padling på flatt vann, tøffe forhold ned steineste og bratte elvepartier eller å være så lette som mulig.

StreamLine teknologien gir de største ytelsesforbedringene på flatt vann. Dermed er det også naturlig at modellene som fokuserer på ytelse på flatt vann i størst grad benytter seg av teknologien. Alle MRS modeller er tilpasset med StreamLine, men Nomad og Barracuda ble laget fra bunnen av med StreamLine teknologien som utgangspunkt for utviklingen.Også i Packraftskolen

Trinnvis guide til ettermontering av festepunkter-Packraft Norge
Trinnvis guide til ettermontering av festepunkter

Les mer
Hvordan unngå åredrypp når man padler packraft og kajakk-Packraft Norge
Hvordan unngå åredrypp når man padler packraft og kajakk

Les mer
Få en bedre padleopplevelse med riktig trykk i packraften-Packraft Norge
Få en bedre padleopplevelse med riktig trykk i packraften

Les mer