Om oss

Packraft Norge er en liten bedrift fra Larvik med tre ansatte. Til sammen har vi godt over 20 års erfaring fra det norske forsvaret, noe som gir oss en unik kompetanse i forhold til hva utstyr skal tåle og ha som fungerer i norske forhold. Når vi i tillegg har god kompetanse på netthandel, logistikk og økonomi ligger alt til rette for at våre kunder skal få en god opplevelse når de handler hos oss.

Packraft Norge leverer Packrafts og tilbehør som er laget for skikkelig røffe forhold. Utstyret du finner i nettbutikken er det samme som vi bruker selv, altså er det utstyr vi stoler på. Og er det en ting vi vet er det at skikkelig utstyr er viktig på tur. Når du er ute i villmarka, langt fra folk og uten mobildekning er du avhengig av utstyr som fungerer.

I Packraft Norge er vi rett og slett skikkelig entusiaster både for tur med Packraft, men også uten. Det viktigste er å komme seg ut på tur og benytte seg av den fantastiske naturen vi er så heldige å ha her i Norge. Og turene blir selvfølgelig ekstra gøy med en packraft i sekken!

Firmainformasjon

Firmanavn: Packraft Gruppen AS
Organisasjonsnummer:
929 038 290
E-post:
post@packraftnorge.no
Postadresse:
Kokstaddalen 27, 5257 Kokstad 

Lager

Vårt lager er sentralt plassert på Østlandet i Skien. Med kort avstand til flyplasser og distribusjon betyr det rask levering over hele Norge. Ordre som legges inn før kl 12.00 sendes samme dag, forutsatt at varen er på lager. Vi kan også tilby flere ulike fraktmetoder, noe som gjør at du kan velge en levering som passer akkurat deg. 

Chat: Chat med oss på Facebook
E-post: kundeservice@packraftnorge.no