⭐Fri frakt ved kjøp av Packraft

⭐3 års garanti

⭐Norges største utvalg

0

Handlevognen er tom

For å forklare hva packrafting er må vi først forklare hva en packraft er. En packraft er en liten og lett oppblåsbar "båt". De veier mellom 2 kg og 3,5 kg og har en lasteevne på mellom 150 kg og 250 kg. Når de ikke er i bruk kan de pakkes sammen og bæres i sekken. At en packraft er liten, lett og oppblåsbar betyr på ingen måte at den ikke er robust. Alle våre packrafter er håndlaget med uretan-belagt nylon, et materialet som er UV-tolerant, slitesterkt, motstandsdyktig mot aldring og fleksibel ved lave temperaturer. Med andre ord noe helt annet en plastbåten man får kjøpt i leketøysbutikken.
Packrafts kommer i en og tomannsmodeller. En tomannsmodell kan padles alene eller med en kompis/vennine eller kjæresten. Du kan fint ta med deg hund eller barn om bord i en packraft uten å være spesielt redd for hull da de er laget for å tåle sammenstøt med steiner, greiner og lignende. Om det allikevel skulle gå galt inkluderer vi et reparasjonskitt med alle våre packrafts slik at du enkelt og raskt kan foreta en reparasjon (inneholder ikke lim). Vi anbefaler også et Patch-N-Go reparasjons Kit for små hull og rifter som må tettes.

Packrafting er en revolusjon

Packrafting revolusjonerer friluftsliv og hvordan vi kan utforske naturen. De fjerner det som en gang var naturgitte hindringer, sånn som elver, fjorder og vann. Det unike med packrafts er hvor lette de er i forhold til bæreevne og robusthet - dette gir helt nye muligheter for alle turinteresserte.

 Muligheter med en packraft

Disse farkostene er absolutt noe for deg som er interessert i å utvide egne muligheter i naturen. En packraft kan brukes til å gjøre det du ville gjort i en kano, kajakk eller robåt, men gir også en rekke andre muligheter. Nedpakket tar packraften liten plass, og kan sammen med å årene pakkes på sykkelen eller i ryggsekken for kortere eller lengre turer og ekspedisjoner. Når packraften er oppblåst er det bare å stroppe fast ryggsekken, eller sykkelen for den saks skyld, på baugen og du er klar for en transportetappe på vann. Når du er tilbake på land igjen er det bare å montere packraften på ryggsekken, selv om den er oppblåst. Eller den kan bæres for hånd. Den veier fortsatt bare 3 kg! Dette gir muligheter i elver og stryk, stille vann, eller i kystnære områder, sommer som vinter.

Er du en av de som vurderer en kajakk? En packraft trenger ikke noe stativ når den skal fraktes med bilen, og du kan når som helst hoppe på tog eller buss med en packraft nedpakket. Hva med å dra på Hardangervidda og fiske en helg? Ta toget opp, hopp av på en stasjon og gå/padle innover vidda så langt du gidder! Eller ta bil/buss til nærmeste vann og prøv fiskelykken der - med en packraft kan du kanskje fiske deler av vannet du aldri har prøvd før. 

En god mulighet som også må nevnes er såkaltbikerafting, der man kombinerer sykling og packrafting. Dette er veldig populært i USA og i andre europeiske land og er en utrolig morsom kombinasjon som gir en variert turopplevelse.

Dersom du ikke er av den mest vågale typen kan en packraft være en god måte å få med familien ut, og padle litt på et av tjern i nærheten av hjemplassen.

 


Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian