Tips&Triks - Hund i packraft

Les mer

Hva er spruttrekk og trenger du det?

Les mer

Hva er Bikerafting

Les mer

Hva er packrafting

Les mer

Hvordan feste utstyr og sekk på Packraften

Les mer

Sikkerhet for Packraftere

Les mer

Hvordan oppsto packrafting

Les mer

Hvordan oppbevare en packraft

Å lagre en packraft  riktig er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å lagre packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan desinfisere en packraft

Å desinfisere en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å desinfisere packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan vedlikeholde en packraft

Å vedlikeholde en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å vedlikeholde packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan pakke ned en packraft

Å pakke ned en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts leverer ulike modeller, men metoden for å pakke ned packraftene er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer

Hvordan blåse opp en Packraft

Å blåse opp en packraft er relativt enkelt. Forskjellige leverandører av packrafts bruker ulike ventiler på sine båter, men metoden for oppblåsing er i prinsippet den samme. Derfor kan du følge denne guiden, uavhengig av om du har en packraft fra Alpackaraft, Kokopelli, MRS eller en annen produsent.
Les mer


Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

531 reviews
84%
(444)
15%
(79)
2%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

Super kompakt! Behagelig! Digger lommene!

Se den i aksjon på #inflatablebushmen

Kan absolutt anbefales.

God og rask service før bestilling. Fikk avklart behov vedr årer og størrelse før bestilling. Rask levering også. Flott packraft som har fungert for to voksne og to små daschertisper på små dagsturer. Ikke prøvd lagringen i bunnen, men ser av bruken vår til nå at det må til for lengre turer.

Veldig morsom båt.
Satt på de oppblåsbare putene, men de gled litt unna slik at jeg ble litt for mye bakover bøyd under padlingen. Ellers topp.