Ofte stilte spørsmål:

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får fra våre kunder. 

1. Hva er en packraft?

En lett og oppblåsbar båt, som samtidig er svært robust. For mer se Hva er packrafting?

2. Hvilken modell burde jeg velge? 

Vi har flere modeller å velge mellom, både i kategoriene ultralett, "allrounder" og for mer krevende forhold. Benytt vårt sammenligningsskjema for å se de forskjellige packraftene opp mot hverandre og/eller ta kontakt med oss og vi vil kunne hjelpe deg med å finne en packraft som dekker dine behov! :)  

3. Hvor robuste er en MRS Packraft?  

Vi blir hele tiden overrasket over hvor mye packraftene tåler, på tross av røff bruk. Med det sagt så kan punkteringer skje, og reparasjoner i felt kan enkelt foretas med lappeutstyr som medfølger. 

4. Er MRS Packraftene stabile? 

En packraft er mer stabil en for eksempel en kajakk, det på grunn av store tuber langs sidene, og et flatt dekk som gir et lavt og godt tyngdepunkt for deg som padler. 

5. Må jeg ha erfaring med kajakk/kano eller tilsvarende for å kunne packrafte? 

Packrafting er for alle, og det kreves ingen spesielle ferdigheter for å packrafte. Husk allikevel og benytte deg av redningsvest og padle under forhold tilpasset ditt erfaringsnivå. 

6. Hvordan blåser man opp en MRS packraft? 

Det følger med en "pumpesekk" som man kobler i luftkammeret til packraften. Den fylles deretter med luft som igjen pumpes inn i packraften. Se "VIDEOLINK" for videre veiledning. 

7. Packraften min har fått merker på seg

Det uretan-belagte nylonet er motstandsdyktig mot alt fra vann og luft til sol og jord. Det tåler påkjenninger fra kontakt med steiner og lignende, men dessverre så har tekstilfarger fra glidelåser og grip-sløyfer en uheldig effekt på stoffet. Et tettpakket båt kan derfor få noen flekker og striper. Gule og røde båter er mer utsatt enn grønne og blå. Denne uønskede avfargingen trenger inn i uretanen og kan ikke fjernes, men den har heller ingen negativ effekt utover misfargingen. Ønsker du å unngå denne kosmetiske endringen, så vær påpasselig med hvordan du behandler packraften. 

8. Kan hunden være med?

Selvfølgelig! Vi har til den dag i dag ikke hørt om at en hund har skadet en packraft. Men skarpe klør eller tenner vil kunne lage hull, så vær påpasselig!

9. Kan jeg kun få båten i fargen på bildene? 

Vi leverer packrafts fra MRS i blå, gul, grønn og rød. Noe har vi på lager og annet er bestillingsvare. Vi kan også hjelpe med å lage din helt unike packraft, ta kontakt på post@packraftnorge.no for mer informasjon. 

For flere spørsmål, ta kontakt på post@packraftnorge.no