Alle MRS Packrafter har nå et strømlinjeformet skrog og benytter seg av MRS Streamline teknologien. MRS bruker spesielle skjæreelementer for å strømlinjeforme skroget på sine Packrafter. Resultatet er at de skjærer gjennom vannet istedenfor å brøyte seg frem, slik som mer tradisjonelle Packrafter gjør.

For et uerfarent øye kan det være vanskelig å se forskjellen på Packrafter fra MRS og andre produsenter, men forskjellen ligger i detaljene. En MRS Packraft med Streamline vil ha en markant V-form i baugen, samt mer volum i akterenden enn de fleste andre Packrafter. Dette er selvfølgelig bare noen av forskjellene, men vi kan jo ikke røpe alt heller.

Tiden med "fatrafts" er over

Med MRS StreamLine er tiden med "fatrafts" over. Packrafter vil aldri bli så slanke og og strømlinjeformede som kajakker i plast, men den unike StreamLine teknologien tar packrafters ytelse til neste nivå.

Forskjellige modeller benytter seg selvfølgelig av teknologien i ulike grad. Hver enkelt av MRS modeller er utviklet med tanke på spesifikke egenskaper, enten de er spesielt tilpasset padling på flatt vann, tøffe forhold ned steineste og bratte elvepartier eller å være så lette som mulig.

StreamLine teknologien gir de største ytelsesforbedringene på flatt vann. Dermed er det også naturlig at modellene som fokuserer på ytelse på flatt vann i størst grad benytter seg av teknologien. Alle MRS modeller er tilpasset med StreamLine, men Nomad og Barracuda ble laget fra bunnen av med StreamLine teknologien som utgangspunkt for utviklingen.

MRS leverer de raskeste og mest lettpadlede packraftene på markedet


Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

502 reviews
83%
(419)
15%
(75)
2%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

Fantastisk service!

Fikk en fantastisk service og oppfølging helt fra første kontakt til levering. Gleder meg til å ta packraften i bruk ;)

Meget fornøyd. Lett å håndtere. Enkel å ta med hvor en vil.

Kan absolutt anbefales.

God og rask service før bestilling. Fikk avklart behov vedr årer og størrelse før bestilling. Rask levering også. Flott packraft som har fungert for to voksne og to små daschertisper på små dagsturer. Ikke prøvd lagringen i bunnen, men ser av bruken vår til nå at det må til for lengre turer.