Alle MRS Packrafter har nå et strømlinjeformet skrog og benytter seg av MRS Streamline teknologien. MRS bruker spesielle skjæreelementer for å strømlinjeforme skroget på sine Packrafter. Resultatet er at de skjærer gjennom vannet istedenfor å brøyte seg frem, slik som mer tradisjonelle Packrafter gjør.

For et uerfarent øye kan det være vanskelig å se forskjellen på Packrafter fra MRS og andre produsenter, men forskjellen ligger i detaljene. En MRS Packraft med Streamline vil ha en markant V-form i baugen, samt mer volum i akterenden enn de fleste andre Packrafter. Dette er selvfølgelig bare noen av forskjellene, men vi kan jo ikke røpe alt heller.

Tiden med "fatrafts" er over

Med MRS StreamLine er tiden med "fatrafts" over. Packrafter vil aldri bli så slanke og og strømlinjeformede som kajakker i plast, men den unike StreamLine teknologien tar packrafters ytelse til neste nivå.

Forskjellige modeller benytter seg selvfølgelig av teknologien i ulike grad. Hver enkelt av MRS modeller er utviklet med tanke på spesifikke egenskaper, enten de er spesielt tilpasset padling på flatt vann, tøffe forhold ned steineste og bratte elvepartier eller å være så lette som mulig.

StreamLine teknologien gir de største ytelsesforbedringene på flatt vann. Dermed er det også naturlig at modellene som fokuserer på ytelse på flatt vann i størst grad benytter seg av teknologien. Alle MRS modeller er tilpasset med StreamLine, men Nomad og Barracuda ble laget fra bunnen av med StreamLine teknologien som utgangspunkt for utviklingen.

MRS leverer de raskeste og mest lettpadlede packraftene på markedet


Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

622 reviews
84%
(523)
15%
(91)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
E
MRS Adventure X2
Eivind Tandberg-Beltran (Hakadal, Viken, Norway)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

C
Norseraft Viking
Cang Ho (Drammen, Viken, Norway)
Norseraft Viking

Super service. Godt gjennomtenkt produkt. Setene kan festes med borrelås. God størrelse på ryggstøtte og sete så du sitter meget godt. Raften går godt på vannet. Veldig god benplass for meg på 175 cm. Plass til sekk foran bena. Spruttrekket går langt opp i rygg og kan strammes igjen. Har kun prøvd kipara char 265 tidligere. Denne har litt større sittepute og ryggpute som gjør den litt mer komfortabel. Likte borrelås på sete som gjør at den sitter fast ved padling og bæring. Veldig fornøy med å handle her, så anbefales på det varmeste👍😊

J
MRS Microraft L
Jon Farmen (Oslo, Oslo County, Norway)
5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

Microraft Xl og Adventure XL

Testa Microraft xl (en seter) og Adventure xl (to seter) i noen dager her på Voss. I fjellvann, bekker og stryk. Først og fremst veldig gøy og et helt genialt turprodukt. Tåler masse juling og er lett å fylle med medbrakt pumpepose. Litt uvant i begynnelse, litt sånn vinglepetter men med rett last. Litt tyngde framme og den går rett og fint. Et tips er også å sitte litt tilbakelent,,syns båten fikk mer kontakt med vannet og var lettere å padle. En drøm av en båt. lett i vekt,utrolig stabil og artig i rennende vann. Anbefales veldig. Løp og kjøp.

lars

A
Norseraft Viking
Andre Pedersen (Tønsberg, Vestfold og Telemark, Norway)
Motstand ingen hindring

Nå starter sesongen! Packraften skal ta oss til de mest bortgjemte vanna, over de bratteste klipper og sørge for mange gode eventyr :)