Fossen Friluft brenner for å formidle gode naturopplevelser, friluftsglede og mestring i naturen. Gjennom å tilrettelegge for spennende og morsomme aktiviteter ute i marka vil vi skape engasjement for naturen, motivere folk til å utfordre seg selv og rett og slett ha det gøy ute.
Friluftsliv for alle!

Utleie av Packraft

Hos Fossen Friluft kan du leie packraft, enten det er for noen timer eller for flere dager. Perfekt for deg som er nysgjerrig på packraft og vil prøve om det er noe for deg. Fossen friluft har flere ulike modeller tilgjengelig, og dette tilbudet er perfekt for deg som vil ta med deg barn, kjæresten eller noen andre på tur.

Les mer og bestill leie av utstyr her: http://www.fossenfriluft.no/packraft.488189.no.html

 

Gjennom Nordmarka i Packraft

Vi padler fra Tverrsjøen, via de store vannene i det sentrale Nordmarkavassdraget, til Øyungen øverst i Maridalen. Har du noen gang padlet i en packraft? Ikke, da får du muligheten her. 

Vi møtes i Hønefoss sentrum så sørger vi for transport opp til Tverrsjøen. Når vi kommer til Øyungen og Maridalen. Så går buss 51 fra Skar til Nydalen. Hvis dere skal tilbake til Hønefoss gi oss beskjed, så organiserer vi samkjøring.

Fossen Friluft stiller med alt av fellesutstyr for overnatting og matlaging, vester og kanoer. Hvis du/dere skulle ha behov for å låne annet utstyr, så ordner vi det meste.

Vi står for måltidene fra lunsj på fredag til lunsj på søndag. Vi anbefaler og ta med litt snacks og energibarer utover dette. 

Pris:  1950,- per person

Turdatoer og bestilling finner du her: http://www.fossenfriluft.no/gjennom-nordmarka-i-packraftkano.5947423-398070.html 

 

Øyangen-Tverrsjøen i Packraft

Bli med oss å padle fra Øyangen til Tverrsjøen med en magisk overnatting i svevetelt.

Vi møtes på Jonsetangen og padler til østenden av Øyangen. Derifra går vi over til Spålen. Før vi videre padler ned Spålselva og ut i Katnosa. Vi finner oss en fin camp i området rundt området rundt Katnosa og Aklangen. Vi disker opp en en fantastisk gryte til middag. Deretter kan vi nyte det stille og deilige friluftslivet etter mat. Eller kanskje noen vil teste ut fiskelykken?

Dagen etter fortsetter vi ferden videre mot Tverrsjøen. Vi padler via Finntjern, Pershus og Skarvatnet før vi kommer til målet våres Tverrsjøen. Herifra vil det transport tilbake til Øyangen.

Dette er en flott tur som passer for alle. Vi tar oss god tid og fokuserer på kos og gode naturopplevelser. I Nordmarka er det et yrende dyreliv og det er gode muligheter for å se blant annet bever. Det er også gode fiskemuligheter i vannene vi padler over.

Vi stiller med en guide, som vil fortelle litt om området og som også kan gi dere litt grunnleggende opplæring i friluftsliv hvis det er ønskelig.

Pakkliste vil bli sendt ut i forkant av turen.

Pris: 900,- per person


Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

772 reviews
84%
(650)
15%
(113)
1%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
E
MRS Adventure X2
Eivind Tandberg-Beltran (Hakadal, Viken, Norway)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

C
Norseraft Viking
Cang Ho (Drammen, Viken, Norway)
Norseraft Viking

Super service. Godt gjennomtenkt produkt. Setene kan festes med borrelås. God størrelse på ryggstøtte og sete så du sitter meget godt. Raften går godt på vannet. Veldig god benplass for meg på 175 cm. Plass til sekk foran bena. Spruttrekket går langt opp i rygg og kan strammes igjen. Har kun prøvd kipara char 265 tidligere. Denne har litt større sittepute og ryggpute som gjør den litt mer komfortabel. Likte borrelås på sete som gjør at den sitter fast ved padling og bæring. Veldig fornøy med å handle her, så anbefales på det varmeste👍😊

Microraft Xl og Adventure XL

Testa Microraft xl (en seter) og Adventure xl (to seter) i noen dager her på Voss. I fjellvann, bekker og stryk. Først og fremst veldig gøy og et helt genialt turprodukt. Tåler masse juling og er lett å fylle med medbrakt pumpepose. Litt uvant i begynnelse, litt sånn vinglepetter men med rett last. Litt tyngde framme og den går rett og fint. Et tips er også å sitte litt tilbakelent,,syns båten fikk mer kontakt med vannet og var lettere å padle. En drøm av en båt. lett i vekt,utrolig stabil og artig i rennende vann. Anbefales veldig. Løp og kjøp.

lars

S
MRS Microraft L
Stein-Ivar (Tromsdalen, Troms og Finnmark, Norway)
Fantastisk service!

Fikk en fantastisk service og oppfølging helt fra første kontakt til levering. Gleder meg til å ta packraften i bruk ;)

J
MRS Microraft L
Jon Farmen (Oslo, Oslo County, Norway)
5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.