Fossen Friluft

Fossen Friluft brenner for å formidle gode naturopplevelser, friluftsglede og mestring i naturen. Gjennom å tilrettelegge for spennende og morsomme aktiviteter ute i marka vil vi skape engasjement for naturen, motivere folk til å utfordre seg selv og rett og slett ha det gøy ute.
Friluftsliv for alle!

Utleie av Packraft

Hos Fossen Friluft kan du leie packraft, enten det er for noen timer eller for flere dager. Perfekt for deg som er nysgjerrig på packraft og vil prøve om det er noe for deg. Fossen friluft har flere ulike modeller tilgjengelig, og dette tilbudet er perfekt for deg som vil ta med deg barn, kjæresten eller noen andre på tur.

Les mer og bestill leie av utstyr her: http://www.fossenfriluft.no/packraft.488189.no.html

 

Gjennom Nordmarka i Packraft

Vi padler fra Tverrsjøen, via de store vannene i det sentrale Nordmarkavassdraget, til Øyungen øverst i Maridalen. Har du noen gang padlet i en packraft? Ikke, da får du muligheten her. 

Vi møtes i Hønefoss sentrum så sørger vi for transport opp til Tverrsjøen. Når vi kommer til Øyungen og Maridalen. Så går buss 51 fra Skar til Nydalen. Hvis dere skal tilbake til Hønefoss gi oss beskjed, så organiserer vi samkjøring.

Fossen Friluft stiller med alt av fellesutstyr for overnatting og matlaging, vester og kanoer. Hvis du/dere skulle ha behov for å låne annet utstyr, så ordner vi det meste.

Vi står for måltidene fra lunsj på fredag til lunsj på søndag. Vi anbefaler og ta med litt snacks og energibarer utover dette. 

Pris:  1950,- per person

Turdatoer og bestilling finner du her: http://www.fossenfriluft.no/gjennom-nordmarka-i-packraftkano.5947423-398070.html 

 

Øyangen-Tverrsjøen i Packraft

Bli med oss å padle fra Øyangen til Tverrsjøen med en magisk overnatting i svevetelt.

Vi møtes på Jonsetangen og padler til østenden av Øyangen. Derifra går vi over til Spålen. Før vi videre padler ned Spålselva og ut i Katnosa. Vi finner oss en fin camp i området rundt området rundt Katnosa og Aklangen. Vi disker opp en en fantastisk gryte til middag. Deretter kan vi nyte det stille og deilige friluftslivet etter mat. Eller kanskje noen vil teste ut fiskelykken?

Dagen etter fortsetter vi ferden videre mot Tverrsjøen. Vi padler via Finntjern, Pershus og Skarvatnet før vi kommer til målet våres Tverrsjøen. Herifra vil det transport tilbake til Øyangen.

Dette er en flott tur som passer for alle. Vi tar oss god tid og fokuserer på kos og gode naturopplevelser. I Nordmarka er det et yrende dyreliv og det er gode muligheter for å se blant annet bever. Det er også gode fiskemuligheter i vannene vi padler over.

Vi stiller med en guide, som vil fortelle litt om området og som også kan gi dere litt grunnleggende opplæring i friluftsliv hvis det er ønskelig.

Pakkliste vil bli sendt ut i forkant av turen.

Pris: 900,- per personOgså i Kurs, utleie og turer

Ousland Oslo Outdoor-Packraft Norge
Ousland Oslo Outdoor

Ousland Oslo Outdoor lever av å skape genuine natur- og utendørsopplevelser for reisende og grupper. 

De arrangerer dagsturer og flere dagers ekspedisjoner på forespørsel, samt 1 times elvturer i Oslo sentrum.

Les mer
Vått og Vilt-Packraft Norge
Vått og Vilt

Om du ønsker å dra på fjelltur og padle vann etter vann innover, eller du vil på eventyr ned elvestryk får du kunnskap og trening til å beherske utfordringene som kan dukke opp med et kurs fra Vått og Vilt. 
Les mer