Vått og Vilt

Vått og Vilt-Packraft Norge

 

Om du ønsker å dra på fjelltur og padle vann etter vann innover, eller du vil på eventyr ned elvestryk får du kunnskap og trening til å beherske utfordringene som kan dukke opp med et kurs fra Vått og Vilt. 

Grunnkurs elv - To dagers nybegynner kurs i elvepadling med packraft

Her får du lære det grunnleggende for å ta skrittet inn i elvepadlingens herlige verden. I løpet av kurset lærer du grunnleggende padleteknikk på elv. Du får opplæring i sikker adferd på elva, og masse moro! Kurset fører fram til våttkort i Norges padleforbund sin kursstige.

Vi starter dag en på stille vann og øver på å komme oss inn og ut av bakevjer, trener på diverse padletak, kryssing av elv og litt om sikkerhet/utstyr. Dag to øver vi på det vi lærte første dag på rolig grad to elv. Kurset passer for alle mellom 16 og 60 år som vil ha skikkelig moro en helg. 

Dette kurset krever egen packraft, men Vått og Vilt stiller med hjelm, våtdrakt og åre tilpasset elvepadling dersom du ønsker å låne dette.

Pris: 3100,- per person

Kursdatoer finner du her: https://vaattogvilt.no/elvepadling/

E-post: mads@vaattogvilt.no

Telefon: 91 37 49 95

 

Guidede turer med packraft

Ønsker du å bli guidet i elvene rundt Voss for å finne de best stedene å padle? Eller kanskje du vil ha en lokalkjent guide med deg til å finne de beste fiskevannene, eller de flotteste naturopplevelsene med packraft?

Vått og Vilt skreddersyr guidede turer med packraft tilpasset dine ønsker og ditt nivå. Dette er perfekt for deg/dere som ønsker en guide tar vare på dere og sørger for helt unike natur- og padleopplevelser.

Dette kurset krever egen packraft, men Vått og Vilt stiller med hjelm, våtdrakt og åre tilpasset elvepadling dersom du ønsker å låne dette.

Pris: Etter avtale

E-post: mads@vaattogvilt.no

Telefon: 91 37 49 95

 Også i Kurs, utleie og turer

BUA-Packraft Norge
BUA

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. BUA har utlånssentraler over hele landet! 
Les mer
Persgård Multiservice-Packraft Norge
Persgård Multiservice

Persgård Multiservice har lang erfaring fra Forsvaret, samt jakt, fiske og friluftsliv.  Med god lokalkunnskap arrangerer de utleie og guidede turer Trøndelag og omegn.
Les mer
Oslo Outdoor-Packraft Norge
Oslo Outdoor

Ousland Oslo Outdoor lever av å skape genuine natur- og utendørsopplevelser for reisende og grupper. 

De arrangerer dagsturer og flere dagers ekspedisjoner på forespørsel, samt 1-times elveturer i Oslo sentrum.

Les mer