Lek med packraft ved Brufoss

Lek med packraft ved Brufoss-Packraft Norge

Informasjon om turen

  • Turlengde: 1 km
  • Varighet: 1-6 timer
  • Padling: Middels
  • Fysisk: Middels

Brufoss ved Lardal er et gøyalt og kort, men intensivt stryk som kan passe bra til en whitewater packraft hvis man har padlet eller raftet litt fra før. Selve stryket er ca. 100 meter langt og starter med kraftig whitewater og blir roligere mot slutten. Her kan man ha det gøy en hel dag ved å padle samme stryket om og om igjen. Hvis man ønsker kan man fortsette turen nedover hele Lågen, helt til Larvik og det er en komfortabel strøm så og si hele veien.

Tips

Ta sikkerheten på alvor og bruk hjelm og drakt. Dette er ikke et sted du drar for å padle alene, det er viktig at noen kan hjelpe deg om uhellet er ute. Vi anbefaler å ta et grunnkurs i elvepadling av en sertifisert instruktør før du prøver deg på denne typen padling.

Rutebeskrivelse

Kommer du med bil er det enkel parkering like ved elva. Avhengig av vannstand og din erfaring er det to fine startpunkter. Husk å gå langs elva og se etter hva som kommer før du setter i gang. Etter brua er det mange muligheter til å komme seg opp, men vi foreslår at man kommer seg inn raskt da elva kan være sterk og dra deg et stykke nedover. Det går en vei langs elva nedover som du kan gå på når du skal opp for å ta neste runde.

 


Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de vises.


Også i Turguider

Nøklevann rundt-Packraft Norge
Nøklevann rundt

Turlengde: 0 - 10 km
Varighet: 1 dag
Padling: Lett
Fysisk: Lett
Les mer
Krusetertjern til Fremre Erte og til Store Erte-Packraft Norge
Krusetertjern til Fremre Erte og til Store Erte

Turlengde: 0 - 20 km
Varighet: 1 dag
Padling: Lett
Fysisk: Lett
Les mer
Kobbelv med Packraft-Packraft Norge
Kobbelv med Packraft

Turlengde: ca 50km luftlinje
Varighet: 5-7 dager
Padling: Lett/middels
Fysisk: Middels/krevende
Les mer