Informasjon om turen

  • Turlengde: 1 km
  • Varighet: 1-6 timer
  • Padling: Middels
  • Fysisk: Middels

Brufoss ved Lardal er et gøyalt og kort, men intensivt stryk som kan passe bra til en whitewater packraft hvis man har padlet eller raftet litt fra før. Selve stryket er ca. 100 meter langt og starter med kraftig whitewater og blir roligere mot slutten. Her kan man ha det gøy en hel dag ved å padle samme stryket om og om igjen. Hvis man ønsker kan man fortsette turen nedover hele Lågen, helt til Larvik og det er en komfortabel strøm så og si hele veien.

Tips

Ta sikkerheten på alvor og bruk hjelm og drakt. Dette er ikke et sted du drar for å padle alene, det er viktig at noen kan hjelpe deg om uhellet er ute. Vi anbefaler å ta et grunnkurs i elvepadling av en sertifisert instruktør før du prøver deg på denne typen padling.

Rutebeskrivelse

Kommer du med bil er det enkel parkering like ved elva. Avhengig av vannstand og din erfaring er det to fine startpunkter. Husk å gå langs elva og se etter hva som kommer før du setter i gang. Etter brua er det mange muligheter til å komme seg opp, men vi foreslår at man kommer seg inn raskt da elva kan være sterk og dra deg et stykke nedover. Det går en vei langs elva nedover som du kan gå på når du skal opp for å ta neste runde.

 


Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de vises.

Nyhetsbrev

Norwegian
Norwegian
★ Produktomtaler

Vi lar kundene våre snakke for oss!

531 reviews
84%
(444)
15%
(79)
2%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

Super kompakt! Behagelig! Digger lommene!

Se den i aksjon på #inflatablebushmen

Kan absolutt anbefales.

God og rask service før bestilling. Fikk avklart behov vedr årer og størrelse før bestilling. Rask levering også. Flott packraft som har fungert for to voksne og to små daschertisper på små dagsturer. Ikke prøvd lagringen i bunnen, men ser av bruken vår til nå at det må til for lengre turer.

Veldig morsom båt.
Satt på de oppblåsbare putene, men de gled litt unna slik at jeg ble litt for mye bakover bøyd under padlingen. Ellers topp.